Diëtisten

Wie herkent het niet? Bijna dagelijks komt er wel een artikel of nieuwsbericht over onze voeding: wel of geen vis, wel of geen ei(geel), niet te veel fruit, geen zoetstoffen, ga zo maar door. De alom vertrouwde schijf van vijf is recent helemaal aangepast aan de allernieuwste inzichten, daar heeft een team van deskundigen de handen aan vol gehad.

Tja, en dan de vertaalslag naar de dagelijkse praktijk: bak ik nu met olie of met boter, kan ik beter volkoren pasta nemen, mag dat stukje vette vis eigenlijk wel? Verantwoord eten is, naast beweging, erg belangrijk voor een gezonde leefstijl. De juiste keuzes maken is best ingewikkeld, maar wordt soms nog ingewikkelder als er sprake is van overgewicht of een chronische ziekte zoals diabetes of COPD. Juist dan kan een diëtiste uitkomst bieden. In overleg met u wordt gekeken wat in uw situatie haalbare doelen zijn. Ook krijgt u uitleg hoe die doelen te bereiken zijn.

Of u nu een keer in gesprek wilt over een specifiek onderwerp, of zoekt naar een wat langere begeleiding: uw diëtiste helpt u graag.

Wilt u onze enquête invullen? Ja, naar enquête