Gemeente – Sociaal Team

Sociaal Team: voor hulp in het dagelijks leven

We hebben allemaal wel eens een helpende hand nodig. Mogelijk heeft u hulp nodig om zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen. Of om actief aan het dagelijkse leven deel te blijven nemen. Mogelijk maakt u zich zorgen over iemand. Dan kunt u via de gemeente gratis terecht bij de medewerkers van het Sociaal Team. Zij zoeken samen met u naar een oplossing.

Uw vraag kan bijvoorbeeld gaan over:

  • Ik voel me eenzaam
  • Ik kan het huishouden niet meer alleen af
  • Ik word steeds slechter ter been en kom de deur nauwelijks meer uit
  • Ik heb moeite met de administratie en het betalen van rekeningen
  • Ik heb moeite met mezelf wassen, met kleden, eten en/of de toiletgang
  • Ik heb schulden
  • Ik heb hulp nodig om voor mijn echtgenoot/echtgenote te kunnen blijven zorgen
  • Ik maak me zorgen over iemand

U kunt het Sociaal Team bereiken via de gemeente. Bel ons vijf-cijferige telefoonnummer 14030, of mail naar zeist@zeist.nl. Meer informatie kunt u vinden op www.zeist.nl/ondersteuning.

Wilt u onze enquête invullen? Ja, naar enquête