Huisartsen

Huisartsen Coöperatie Zeist is een samenwerkingsverband van alle huisartsen in de gemeente Zeist. Wij hebben de handen ineen geslagen om u de beste huisartsenzorg te kunnen bieden in een vertrouwde omgeving. Doordat  administratieve en organisatorische taken uit handen genomen zijn kunnen wij meer tijd besteden aan de directe zorg voor onze patiënten. Ook biedt de onderlinge samenwerking ons de kans onze kennis en krachten te bundelen op gezamenlijke onderwerpen.

Naar overzicht zorgverleners

Apotheken

In Zeist zijn diverse apotheken gevestigd, verspreid over de gemeente. Er is er altijd een in de buurt. Bij de apotheek kunt u uiteraard terecht om uw medicijnen op recept af te halen. Uw apotheek biedt echter meer: advies over medicatiegebruik en combinaties van medicijnen, bijwerkingen, zelfzorgmiddelen, etc.

Naar overzicht zorgverleners

Thuiszorg

Vitras, Buurtzorg en Verpleeg Collectief leveren persoonlijke verzorging en gespecialiseerde verpleging thuis als u ernstig ziek bent, na een ziekenhuisopname of als u zelfstandig wilt blijven wonen, maar wel hulp nodig heeft bij uw zelfzorg. Deze organisaties werken met ervaren en deskundige verpleegkundigen en verzorgenden. Zij werken in kleine, persoonlijke teams dicht bij u in de buurt. Ze hebben veel contact met huisartsen, ziekenhuizen en andere zorgverleners in de buurt. Zij weten daardoor goed de weg in uw wijk en kunnen u adviseren en verwijzen als dat nodig is.

Naar overzicht zorgverleners

GGZ

Indigo Midden-Nederland biedt psychische ondersteuning, direct en dichtbij. Dat doet ze door het verzorgen van voorlichting, zelfhulp en begeleiding en behandeling bij diverse klachten en problemen. Ook biedt Indigo online hulp (e-health).

Naar overzicht zorgverleners

Diëtisten

Wie herkent het niet? Bijna dagelijks komt er wel een artikel of nieuwsbericht over onze voeding: wel of geen vis, wel of geen ei(geel), niet te veel fruit, geen zoetstoffen, ga zo maar door. De alom vertrouwde schijf van vijf is recent helemaal aangepast aan de allernieuwste inzichten, daar heeft een team van deskundigen de handen aan vol gehad.

Naar overzicht zorgverleners

Gemeente

Sociaal Team

We hebben allemaal wel eens een helpende hand nodig. Mogelijk heeft u hulp nodig om zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen. Of om actief aan het dagelijkse leven deel te blijven nemen. Mogelijk maakt u zich zorgen over iemand.

Centrum voor Jeugd en Gezin

Heeft u kleine of grote vragen over opvoeden en opgroeien? Heeft u hulp nodig bij de zorg voor uw kind?

Naar overzicht zorgverleners
Wilt u onze enquête invullen? Ja, naar enquête