Cursus vitaliteit

De cursus Vitaliteit helpt u te ontdekken hoe u zich weer gezond en vitaler kunt voelen, ook als pijn of vermoeidheid niet verholpen kunnen worden. Wanneer u chronisch pijn heeft of langdurig moe bent, is het belangrijk om weer te ervaren dat u meer bent dan uw klachten. Er is ook altijd een gezond stuk in u dat u kunt leren ontdekken, aanspreken en vergroten. Uw vitaliteit kan hierdoor weer toenemen.

z4zvitaliteit
Deze cursus gaat uit van een holistische visie op gezondheid. In deze visie zijn het lichaam, levensprocessen, emoties, aandacht en zingeving met elkaar verbonden. Wij leren u te herkennen hoe alles op elkaar ingrijpt, waar u energie verliest en hoe u dit positief kunt beïnvloeden. Hierdoor gaat u meer vitaliteit in uw leven ervaren.

De cursus bestaat uit vijf bijeenkomsten en wordt geleid door Margreet Florentinus, praktijkondersteuner GGZ. Zij wordt hierbij ondersteund door Josee van Helden, psychosomatische fysiotherapeut en Annemieke Zeilstra, (natuur)diëtiste en coach. Zij volgden de reguliere opleidingen en zijn daarnaast geschoold in het kijken en werken vanuit een holistisch mensbeeld.

De zes pijlers van Positieve Gezondheid worden gebruikt. Hierdoor krijgt u inzicht in de verschillende domeinen van uw gezondheid en in wat mogelijk meer aandacht nodig heeft.

z4zpositievegezondheid

Praktische informatie

Data en tijden
Dinsdag 6, 13, 20, 27 november en 11 december van 19:30 tot 21:00 uur

Aantal deelnemers
6-12

Eigen bijdrage
€ 75 o.v.v. Vitaliteit overmaken op NL70 TRIO 0338 6801 95 t.n.v. M.E. Florentinus

Locatie
Widar Gezondheidscentrum,
Laan van Beek en Royen 39, 3701 AK Zeist

Deelnemende huisartsenpraktijken

  • Widar Gezondheidscentrum (van Engelen, Huntjens, Smitsman, Walre de Bordes)
  • Huisartsenpraktijken aan het Laantje zonder Eind (Harkink, Ott/Bedaux en Van de Beek),
  • Huisartsenpraktijk Van Kessel

Meedoen of meer informatie?
Stuur een e-mail met daarin uw naam en telefoonnummer. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Voor meer informatie kunt u ook terecht bij uw eigen huisarts of poh-ggz en op de website www.zorg4zeist.nl/vitaliteit.

Download informatiefolder

Download onze informatiefolder over de cursus vitaliteit.

Wilt u onze enquête invullen? Ja, naar enquête