Hulp thuis via Wijkleerbedrijf Zeist

17 april 2024

Merkt u dat u niet meer alles zelf kunt doen? Heeft u behoefte aan gezelligheid? Of kent u iemand die hulp nodig heeft? De deelnemers van WijkLeerbedrijf Zeist staan voor u klaar. Want het is best wel handig, zo’n hulp in de buurt.

Wat kan het Wijkleerbedrijf voor u doen?
Het WijkLeerbedrijf Zeist helpt u met allerlei dingen, zoals samen naar buiten gaan om een wandelingetje te maken of boodschappen doen als u dat niet meer zelf kunt. Ook kunt u denken aan samen spelletjes spelen, gewoonweg een praatje maken, samen koken of het doen lichte werkzaamheden in huis. Tijdens een intakegesprek wordt met u besproken wat de mogelijkheden zijn. U kunt een beroep op het Wijkleerbedrijf doen op maandag en donderdag van 09:30 uur tot 12.00 uur of van 13:00 uur tot 15:30 uur.

Het Wijkleerbedrijf Zeist
Het WijkLeerbedrijf Zeist biedt mensen zonder diploma de kans om zich te ontwikkelen. Zij kunnen met de niveau 1 Entree-opleiding Assistent Dienstverlening bij het MBO Utrecht beginnen. Tijdens de opleiding lopen de deelnemers twee dagen per week stage en kunnen ze u bijvoorbeeld thuis helpen. Samen met het WijkLeerbedrijf gaan zij opzoek naar hun talenten en hoe ze deze goed kunnen inzetten in de maatschappij.

Wie komen in aanmerking voor extra hulp?
Heeft u behoefte aan wat meer contact en een helpende hand? En vindt u het leuk deelnemers op weg te helpen naar hun diploma door iets voor hen terug te doen en bijvoorbeeld te helpen met hun huiswerk of het verbeteren van hun taal? Dat kan tijdelijk of op reguliere basis. WijkLeerbedrijf Zeist is er voor iedereen die extra hulp kan gebruiken. In het WijkLeerbedrijf komen jong en oud met elkaar in contact en leren zo iets voor elkaar te betekenen.

Meer informatie
Wilt u meer weten over het Wijkleerbedrijf Zeist of heeft u interesse in een helpende hand? Neem contact op met Palwasha Hassan via zeist@wijkleerbedrijf.nl of via 06 282 474 34. Kijk voor meer informatie op de website van Wijkleerbedrijf Zeist.

Hulp thuis via Wijkleerbedrijf Zeist