Kunst Natuur Welzijn: nieuwe activiteiten

18 april 2024

Kent u Kunst Natuur Welzijn (KNW) in Zeist al? Bij KNW kunt u terecht als u extra ondersteuning kunt gebruiken en het leven soms even tegenzit. Heeft u bijvoorbeeld depressieve gevoelens of last van burn-outklachten? Of is er iets anders waardoor u niet zo lekker in uw vel zit? Door iets creatiefs te doen, eventueel in de natuur, of samen naar kunst te kijken, kunt u positieve ervaringen opdoen. KNW organiseert diverse creatieve activiteiten in de natuur. Zo helpen zij u er weer zin in te krijgen.

Natuur beleven
KNW Zeist biedt sinds kort nieuwe activiteiten. Eén van de activiteiten is Natuur beleven, een tweewekelijkse natuurwandeling door een natuurgebied in Zeist. Het is niet zomaar een wandeling, maar een verdiepende wandeling. Tijdens de wandeling ervaart u heel bewust de natuur. Door verschillende zintuigelijke opdrachten, onderzoekt u wat u kunt voelen en maakt u verbinding met de natuur. Natuur beleven start vanaf 16 mei. Bezoek de website van KNW voor meer informatie en alle data.

Samen kunst kijken
Houdt u meer van kunst? Op vrijdag 31 mei en 21 juni starten twee proefsessies Samen kunst kijken bij Kunstenhuis Idea. Bij Samen kunst kijken bespreekt u samen met andere deelnemers in een uur twee kunstwerken. Het gaat niet om wat u inhoudelijk weet van kunst, maar om de eerste indrukken, associaties en emoties. Mocht u het leuk vinden, dan kunt u vanaf september wekelijks deelnemen.

Aanmelden voor activiteiten
Wilt u meedoen? Vraag uw huisarts, praktijkondersteuner, een welzijnscoach of andere zorg- of hulpverlener of deze u wil aanmelden bij een activiteit van KNW. Dit kan via een mailtje naar info@knwzeist.nl of via de contactpagina van deze site. Aanmelden kan op via Welzijn op Recept. Het is niet mogelijk om u zelf aan te melden. Alle informatie over het aanbod van KNW Zeist staat op www.knwzeist.nl.

Kunst Natuur Welzijn: nieuwe activiteiten