Nieuwe locatie Steunpunt Zelfregie & Herstel in Vollenhove

31 januari 2024

Steunpunt Zelfregie & Herstel opent vanaf 1 februari een nieuwe locatie in Vollenhove, aan de Laan van Vollenhove. In portiek 8 van de L-flat kunnen bewoners terecht voor hulp bij mentale problemen.

Wat doet Steunpunt Zelfregie & Herstel?
Het Steunpunt in Zeist is een zelfregie- en herstelcentrum, speciaal voor mensen die mentale problemen ervaren. Het steunpunt ondersteunt hen hierbij. Want herstellen doet u zelf, maar niet alleen. Zelfregie gaat over het (weer) zelf bepalen van uw herstel en touwtjes weer in eigen handen nemen. Waar nodig kan het steunpunt hierbij ondersteunen.

Wekelijks inloopspreekuur
Bij portiek 8 van de L-flat organiseert Steunpunt Zelfregie & Herstel wekelijkse inloopspreekuren. Op maandag van 13:00 uur tot 16:00 uur en op woensdag van 10:00 uur tot 13:00 uur. Iedereen kan binnenlopen voor een goed gesprek met een kop koffie of thee. De medewerkers van het steunpunt helpen je op weg bij het maken van een zelfregie- en herstelplan.

Meer weten?
Bent u benieuwd wat Steunpunt Zelfregie & Herstel nog meer doet? Of wilt u meer weten over met welke problemen u bij hen terecht kan? Neem dan een kijkje op hun website.

Nieuwe locatie Steunpunt Zelfregie & Herstel in Vollenhove