Online diensten via app Zorg4Zeist

Online dienstverlening van de huisartsen in Zeist en Den Dolder

Vanaf nu zijn de online diensten van de meeste huisartsen in Zeist en Den Dolder ook via een app beschikbaar: de Zorg4Zeist app. Zo kunt u nog makkelijker via uw smartphone of tablet met ons communiceren. Download de app in de App Store (iOS) of Google Play.

 

Wat kunt u met de Zorg4Zeist app?

U heeft toegang tot de volgende functies:

  • Online afspraken maken
  • Uw medicatie overzicht inzien
  • Herhaalrecepten bestellen
  • Vragen stellen door middel van eConsult
  • Contactgegevens van uw praktijk inzien

Met de Zorg4Zeist app heeft u inzage in uw actuele medicatiegegevens zoals bekend bij uw huisarts. Ook kunt u direct herhaalrecepten uit uw medicatielijst aanvragen.

Stel uw medische vragen direct aan uw arts via een eConsult en ontvang bericht zodra uw consult beantwoord is. Let op! eConsult is niet bedoeld voor urgente zaken of levensbedreigende situaties. Indien u twijfelt over de ernst van uw klacht, neem dan altijd telefonisch contact met de huisarts op.

Bekijk via de agenda de lege plekken in de agenda van uw arts en boek een afspraak op het moment dat het u uitkomt. U kunt tevens de reden van uw afspraak vermelden.

 

Download nu de gratis app!

Download de app in de App Store (iOS) of Google Play. Een Windows Phone-versie is niet beschikbaar. Voor uw browser is er de website: www.zorg4zeist.nl. Hier vindt u een overzicht van beschikbare huisartspraktijken, apotheken, diëtisten, GGZ, zorg vanuit de gemeente  en thuiszorginstanties.

 

Vertel uw ervaring

De Zorg4Zeist app is recent in gebruik genomen en wij zijn benieuwd naar uw ervaringen. Deel uw feedback met ons via info@zorg4zeist.nl.

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de app of heeft u vragen? Neem dan contact op via info@zorg4zeist.nl.

Wilt u onze enquête invullen? Ja, naar enquête