Beth Shamar

Soort organisatie: Dagbestedingen
Meer informatie

Beth Shamar is opgericht om tegemoet te komen aan de wensen en behoeften van ouderen die verminderd zelfredzaam zijn ten gevolge van dementie. Ouderen die zo lang mogelijk thuis willen en kunnen wonen, maar die één of meerdere dagen per week verzorging en begeleiding in groepsverband behoeven, zij zijn bij Beth Shamar op het juiste adres. Bijkomend voordeel is dat familie en andere mantelzorgers hierdoor ontlast worden.
Beth Shamar is een Verpleegkundig initiatief en wij onderscheiden ons van reguliere zorginstellingen door onze ruime en groene huisvesting en kleinschaligheid. We hanteren het planetree concept (www.planetree.nl), en daarnaast organiseren wij alle zorg op een betrokken, warme en veilige wijze. De groepen worden bovendien zorgvuldig samengesteld op basis van zorg en begeleidings behoefte en zwaarte, we onderscheiden een groep met licht tot matige dementie en een groep vanaf matige dementie.
Wat betekent onze naam?
Beth Shamar wil professionele, persoonlijke en warme zorg bieden aan ouderen die daar behoefte aan hebben. De naam Beth Shamar drukt dit uit. Het Hebreeuwse woord Beth betekent huis van. Het andere Hebreeuwse woord (Shamar) staat voor omarming, bescherming.

Grothelaan 1a 3737 RK, Groenekan Bekijk op de kaart
Bezoek de website van Beth Shamar
Email naar
info@bethshamar.nl
Bellen naar
0346 211755
Logo Beth Shamar