Coach over de vloer

Soort organisatie: GGZ-instellingen
Meer informatie

Coach over de Vloer biedt coaching, begeleiding en training aan volwassenen en jongeren (met of zonder diagnose) met verschillende soorten problemen. Ik stimuleer de klant in beweging te komen, regie te nemen, zijn eigen kracht te gaan gebruiken en daar weer op te gaan vertrouwen. Dit doe ik door gebruik te maken van sociale netwerk strategieen, oplossingsgericht werken en vooral door het aansluiten bij de klant. Ik ben ervaren in de gehandicaptenzorg, jeugdzorg en met multiproblem gezinnen en/of situaties (inmiddels mijn specialiteit). Als er veel aan de hand is op verschillende levensgebieden (en met verschillende hulpverleners), kan dat verlammend werken. Samen met de klant brengen we alles in kaart, stellen we prioriteiten en zoeken we het sociaal netwerk op. Zo nodig vormen we een gezinsteam om de gezette stappen langere tijd te blijven bewaken.
In mijn werk begeleid ik ook veel gezinnen en/of ouders met het omgaan met een beperking of gedragsproblemen van 1 van de gezinsleden. De opvoedondersteuning bestaat uit het aansturen van het hele systeem op communicatie en inzicht in de gezinsinteracties.
Een andere groep die nu onder de aandacht komt zijn jongeren die uit de beschermende jeugdzorg stromen en om moeten schakelen naar de op eigen initiatief gebaseerde WMO aanpak.

Hinkerstraat 2 3945 BS, Cothen Bekijk op de kaart
Bezoek de website van Coach over de vloer
Bellen naar
06 22376204
Logo Coach over de vloer