Het Zonnehuis Doorn

Soort organisatie: Woon- en logeervoorzieningen
Meer informatie

Het Zonnehuis is prachtig gelegen aan de rand van Doorn. Het is heerlijk wandelen over het door bomen omgeven terrein. De nieuwbouw is voor een groot deel al af. In totaal komen er drie landhuizen op het groene terrein. Twee landhuizen zijn al af: Landhuis B voor de Korsakov bewoners en het hoofdgebouw: Landhuis C. In het hoofdgebouw vindt u het nieuwe revalidatiecentrum, de dagbehandeling, het Kennis- en BehandelCentrum QuaRijn, het restaurant, de kapsalon en de tandarts. In Landhuis C is daarnaast de Doornse apotheek, twee huisartsenpraktijken en de buitenpolikliniek van het Diakonessenhuis ondergebracht.

In de nieuwbouw is elke afdeling kleinschalig opgezet en zijn alle ruime 1-persoonsstudio’s voorzien van eigen sanitair. Landhuis A wordt in 2024 opgeleverd. In dit landhuis kunnen cliënten met dementie kleinschalig wonen. Voor vragen over landhuis A kunt u contact opnemen met Servicebureau QuaRijn via telefoonnumer 085 488 99 00.

De wooneenheden hebben allemaal een gezamenlijke huiskamer met een ruim terras of balkon. Deze zijn goed toegankelijk, zodat alle bewoners de mogelijkheid hebben om naar buiten te gaan. Ook komt er tussen de gebouwen een parkachtige tuin, met rolstoeltoegankelijke paden én speciale tuinen voor specifieke doelgroepen, zoals een kas en moestuin bij de Korsakov woningen, waar bewoners zelf kunnen tuinieren. Bij de bouw van de landhuizen staat duurzaamheid centraal.

Zonnehuis 3 3941 RB, Doorn Bekijk op de kaart
Bezoek de website van Het Zonnehuis Doorn
Bellen naar
0343 414 541
Logo Het Zonnehuis Doorn