Kiekeboe BSO BoefjesKasteel

Team zorgprofessionals

Buitenschoolse opvang Boefjeskasteel bevindt zich in basisschool de Ichthus

Boefjeskasteel biedt opvang aan de kinderen van de Ichthus wordt gebruik gemaakt van verschillende ruimtes in de school. Deze locatie biedt ruimte aan 55 kinderen

Er zijn 3 basisgroepen voor de kinderen in de leeftijd van 6-12 jaar. Op het moment dat een kind in groep 3 zit dan kunnen ze bij het Boefjeskasteel opgevangen worden. De BSO maakt gebruik van 3 verschillende ruimtes binnen in de school. De ruimtes zijn dusdanig aangepast dat deze voldoen aan de wettelijke eisen voor de BSO opvang. Als er buiten gespeeld word dan wordt er gebruik gemaakt van het schoolplein.

Samen spelen, ontdekken, grenzen leren kennen, je gewaardeerd voelen, vriendschappen sluiten: dat is het leven van kinderen in de basisschoolleeftijd. Zeker oudere kinderen willen vanuit zichzelf de wereld verkennen en leren van nieuwe ervaringen. Daar sluit de buitenschoolse opvang van Kiekeboe Kinderopvang zoveel mogelijk bij aan.

Bij de BSO gaan we iedere dag naar buiten, weer of geen weer. Gewoon lekker spelen in de tuin. Buitenschoolse opvang is een feestje voor de pedagogische medewerkers en de kinderen die in no-time voorbij is!

Soort organisatie: Kinderopvang
Logo Kiekeboe BSO BoefjesKasteel
De Genestetlaan 19 3705 BT, Zeist
Bellen naar
06 25539747