Kiekeboe Kinderopvang Kleine Kasteel

Soort organisatie: Kinderopvang
Meer informatie

Kinderdagverblijf Kleinekasteel is gelegen in de Patijnbuurt in Zeist, die ruimte biedt aan 3 groepen. Het kinderdagverblijf is een ruime, nostalgische villa en ligt midden in de wijk.
Kleinekasteel biedt ruimte aan 3 groepen:

De groep Pareltjes babygroep van 0 tot 1 jaar.
De groep Spookjes baby-dreumesgroep van 0-2,5 jaar
De groep Draakjes peutergroep van 2 tot 4 jaar
De lokalen zijn licht en overzichtelijk. Hierdoor wordt de opvang als rustig ervaren. Er is voldoende spelmateriaal aanwezig voor de kinderen om zich op verschillende ontwikkelingsgebieden te kunnen ontplooien. Wij werken binnen onze kinderopvang met thema’s. Iedere maand staat in het teken van een ander thema. In de thema’s is het piramide project verwerkt. Iedere peutergroep heeft een 3+ groep, met deze groep doen we extra activiteiten om de kinderen voor te bereiden op de basisschool.

Een zeer persoonlijk sfeer en aandacht in de omgang, vinden we erg belangrijk in het werken met kinderen. Eén keer per maand gaan wij met de oudste kinderen naar de bibliotheek. De kinderen kunnen daar rustig boekjes lezen en er worden boekjes meegenomen naar de locatie. De kinderboerderij wordt ook regelmatig bezocht. Ook buiten het gebouw biedt de wijk mogelijkheden te over om met de kinderen in de buurt op stap te gaan.

De locatie beschikt over een buitenruimte aan de voorzijde van het kinderdagverblijf. Hier staan verschillende speeltoestellen waar uw kind(eren) naar hartenlust kunnen, klauteren, glijden enz. Maar ook ballen, fietsen, in de zandbak spelen en buitenactiviteiten zoals ‘’schipper mag ik overvaren’’ worden vaak gedaan met de kinderen. De locatie is rondom voorzien van een omheining en er is een camerasysteem bij de voordeur aanwezig, zodat wij kunnen zien wie er binnenkomt. Dit alles om de veiligheid van uw kind(eren) te kunnen waarborgen.

Burgemeester Patijnlaan 134 3705 CJ, Zeist Bekijk op de kaart
Bezoek de website van Kiekeboe Kinderopvang Kleine Kasteel
Bellen naar
030 6959550
Logo Kiekeboe Kinderopvang Kleine Kasteel