Kiekeboe Kinderopvang LuchtKasteel

Soort organisatie: Kinderopvang
Meer informatie

Kinderdagverblijf Luchtkasteel ligt in de wijk Vollenhove.
Luchtkasteel biedt ruimte aan vier groepen:
De groepen Sterretjes en Maantjes zijn baby- dreumesgroepen van 0 tot 2 jaar.
De groepen Zonnetjes en Wolkjes zijn peutergroepen van 2 tot 4 jaar.

Door de multiculturele wijk waarin LuchtKasteel zich bevindt zijn wij als kinderdagverblijf ook een mooie mengelmoes van allerlei verschillende culturen en achtergronden.

Het voormalig schoolgebouw heeft goede parkeergelegenheden voor het brengen en halen van uw kind. De groepen zijn ruim, overzichtelijk en ingedeeld in kleine hoekjes waar uw kind zich lekker kan vermaken en kan genieten van al het speelgoed. Wij werken binnen onze kinderopvang met thema’s. Iedere maand staat in het teken van een ander thema. In de thema’s is het Piramide project verwerkt. Iedere peutergroep heeft een 3 + groep, met deze groep doen we extra activiteiten om de kinderen voor te bereiden op de basisschool.

De buitenruimte heeft een aparte babyhoek en allerlei buitenspeelgoed voor de oudere kindjes. Deze ruimte bevindt zich achter het gebouw en is veilig afgeschermd van de grote weg. Omdat het kinderdagverblijf in een bosrijke omgeving ligt, hebben wij geen last van voorbijkomende voetgangers en ander verkeer. Door de ruime entree is het tevens geen enkel probleem om uw kinderwagen of autostoeltje bij ons achter te laten.


Laan van Vollenhove 2193 3706 GW, Zeist Bekijk op de kaart
Bezoek de website van Kiekeboe Kinderopvang LuchtKasteel
Bellen naar
030 6990808
Logo Kiekeboe Kinderopvang LuchtKasteel