Kind & Co - Buitenschoolse opvang Heldenhonk

Soort organisatie: Kinderopvang
Meer informatie

De BSO heeft twee verticale groepen voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar. In een verticale groep zitten kinderen van verschillende leeftijden bij elkaar. Je kind houdt jarenlang dezelfde groep en dezelfde pedagogisch medewerk(st)er. Dit geeft een veilig gevoel. Ook stimuleert een verticale groep de taalontwikkeling en de sociale vaardigheden van je kind. Op iedere groep zijn er diverse hoekjes gecreëerd waar de kinderen naar hartenlust kunnen spelen of op hun gemak kunnen chillen.

Op de BSO’s hebben we 2 keukens waar regelmatig kook- en bakactiviteiten worden aangeboden. Er is een relaxkamer waar boekjes gelezen kunnen worden en kinderen de ruimte krijgen om bij te komen van hun schooldag. In het atelier staat een echte werkbank waar kinderen technische hoogstandjes uitvoeren en waar volop wordt geknutseld. De buitenruimteis afgebakend en biedt veel klim- en klautermogelijkheden, er is zelf een voetbalveldje! Tevens zit er in de buurt een voetbalveld/kooi waar de kinderen regelmatig naar toe gaan om activiteiten te doen. We gaan ook regelmatig naar een nabij gelegen park.

We bieden een uitdagend, afwisselend, creatief en sportief programma aan voor jongens en meisjes van alle leeftijden. Een betrokken en enthousiast team staat iedere opvang dag klaar om er samen met de kinderen een feestje van te maken.

L. Edelmanlaan 2 3705 PX, Zeist Bekijk op de kaart
Email naar
info@kmnkindenco.nl
Bellen naar
030 699 52 23
Logo Kind & Co - Buitenschoolse opvang Heldenhonk