Kinder & Jeugd Psychologie Zeist

Soort organisatie: GGZ-instellingen
Meer informatie

Kinder & Jeugd Psychologie Zeist is een kleinschalige praktijk die psychologische hulp biedt aan kinderen, jongeren en hun ouders.

Er kunnen verschillende redenen zijn om op zoek te gaan naar hulp. Zo kan het zijn dat je je als ouder zorgen maakt over de ontwikkeling of het gedrag van je kind. Of dat je zelf vragen hebt over de opvoeding. Als kind of jongere kun je niet lekker in je vel zitten, je onzeker, angstig, verdrietig of gespannen voelen. Het kan ook zijn dat je snel boos wordt, je moeilijk kunt concentreren, druk of impulsief bent. Ook wanneer je nare ervaringen hebt meegemaakt kan het prettig zijn om bij de verwerking hiervan hulp te krijgen. De praktijk helpt jullie hier graag bij en biedt mogelijkheden voor zowel onderzoek, begeleiding als behandeling.

Omdat ieder mens uniek is, wordt de aanpak zoveel mogelijk afgestemd op de vraag. Kinder & Jeugd Psychologie Zeist heeft een contract met regio Zuidoost Utrecht, waardoor de zorg vergoed wordt. Tevens is het mogelijk om je bij de praktijk aan te melden zonder verwijzing of diagnose. In dit geval vindt er geen vergoeding vanuit de gemeente plaats.

Johan van Oldenbarneveltlaan 10 3705HG, Zeist Bekijk op de kaart
Bezoek de website van Kinder & Jeugd Psychologie Zeist
Beschikbaarheidswijzer
Bekijk in de beschikbaarheidswijzerKinder & Jeugd Psychologie Zeist
Email naar
info@kjpz.nl
Bellen naar
06 13462687
Logo Kinder & Jeugd Psychologie Zeist