Psychosomatiek Eikenboom

Soort organisatie: Psychiaters
Meer informatie

Er zijn mensen, die jarenlang tobben met lichamelijke klachten waarvoor artsen geen medische oplossing kunnen vinden. Na al die ziekenhuisbezoeken raken deze patienten moedeloos, verliezen het vertrouwen in de zorg en ervaren geen begrip meer van hun omgeving. Denk bijvoorbeeld aan chronische vermoeidheid, chronische pijn in rug, nek of schouders en verlammingsverschijnselen (conversieklachten).

Volwassenen of jongvolwassenen (vanaf 18 jaar), die al lange tijd last hebben van deze problematiek met alle bijkomende problemen, kunnen voor een behandeling bij ons terecht. Hun klachten zijn blijven bestaan, ondanks andere vormen van behandeling bij bijvoorbeeld huisarts, ziekenhuis, fysiotherapie, revalidatiecentrum of GGz. De behandeling bij Altrecht Psychosomatiek Eikenboom is een behandeling in de gespecialiseerde GGz, de patienten moeten de behandeling wel (lichamelijk en psychisch) aankunnen en gemotiveerd zijn.

We kunnen helpen bij het veerkrachtig omgaan met deze vaak ingewikkelde klachten; het is het gebied waarop wij al jarenlang kennis en ervaring hebben opgebouwd.

Wat kunnen wij bieden?
Wij zien dagelijks op onze afdelingen hoe sterk lichamelijke, psychische en sociale problemen op elkaar inwerken. We behandelen ze dan ook in samenhang met elkaar.

Voortgang 4 – 6 3705 WB, Zeist Bekijk op de kaart
Bezoek de website van Psychosomatiek Eikenboom
Bellen naar
030 6965600
Logo Psychosomatiek Eikenboom