Stichting Axioncontinu Groep

Soort organisatie: Dagbestedingen
Meer informatie

Onze visie. Wij zijn AxionContinu, een organisatie voor wonen, zorg en revalidatie. Als iemand zorg nodig heeft, raakt dat zijn leven vaak op een overweldigende manier. Dat besef is leidend in ons denken en doen. Met de client kijken we welke zorg en ondersteuning nodig is en hoe we dat samen kunnen organiseren. Onze passie: het bieden van waardevolle zorg door te denken in mogelijkheden. In wat er wél kan. Zo halen we het beste uit een situatie, zelfs als deze onomkeerbaar is.

Hoe we dat doen? Door te werken vanuit drie kernwaarden:

Vakmanschap. Wij zijn echte vakmensen. We zijn trots op ons beroep, willen erin uitblinken en vinden het belangrijk om onszelf voortdurend te ontwikkelen, bij te scholen en meer ervaring op te doen. Kortom: om steeds beter te worden. Daarbij nemen we geen genoegen met half werk. We willen een organisatie zijn die topzorg biedt en zich continu wil verbeteren. We innoveren niet om het innoveren, we doen het om een beter resultaat te bereiken voor de clienten.

Aandacht. Zorg kan niet zonder aandacht. Aandacht voor de vraag wat mensen (nog) willen met hun leven, wat hun ambities en dromen zijn. En voor wat ze fijn vinden. Maar ook aandacht voor waarin de clienten van elkaar verschillen, totaal andere achtergronden hebben en een heel eigen verleden meebrengen. Die aandacht is geen luxe, geen ‘slagroom op de taart’. Het is een basisingredient van ons werk. Want aandacht doet mensen goed.

Plezier. Wie onze locaties bezoekt, merkt dat we ons werk leuk vinden. Dat gaat verder dan een vriendelijk woord en zorgen voor een prettige sfeer. We hebben vooral plezier in wat we bereiken. In het elke dag samen met clienten kijken wat er nog meer kan. Of dat volgende stapje óók nog gezet kan worden. Daarnaast vinden we werkplezier in het samen verantwoordelijkheid dragen voor een huis of een afdeling. Samenwerken maakt ons werk leuker.

We zijn opgewekte, positieve mensen. Bij ons is het glas altijd halfvol. Ook in situaties waarin het perspectief maar heel beperkt is. Dat is de manier waarop we naar ons werk, onze organisatie en naar de zorg als geheel kijken.

Beneluxlaan 922 3526 KJ, Utrecht Bekijk op de kaart
Bezoek de website van Stichting Axioncontinu Groep
Bellen naar
030 2822467