Stichting De Wederkerigheid

Soort organisatie: Jeugdhulp en opvoedingsondersteuning , Re-integratiebedrijven
Meer informatie

Stichting De Wederkerigheid (hierna De Wederkerigheid) in Driebergen is een sociale zorgonderneming. Zij is gevestigd op Landgoed De Reehorst, direct grenzend aan het station Driebergen-Zeist. De sociale onderneming De Wederkerigheid is een ondernemende instelling met een maatschappelijk sociaal doel.

De opbrengst van De Wederkerigheid drukt zich niet slechts uit in financieel gezond beleid, maar ook in meervoudige sociale en ecologische waarden. Het is een woon- en werkgemeenschap voor mensen vanaf 18 jaar oud met een (tijdelijke) afstand tot de maatschappij en de arbeidsmarkt, die wordt veroorzaakt door een al dan niet tijdelijke (lichte) psychiatrische stoornis, (ex)verslavingsproblematiek, licht verstandelijke handicap en/of integratieproblematiek.

Wij bieden een beschermd verblijf, beschermd thuis en arbeidsmatige activering. Wij bieden onze diensten allen vanaf 18 jaar, dus nadrukkelijk geen jeugdhulp.

Wij laten ons inspireren door de antroposofische mensvisie die de individuele ontwikkeling van client en medewerker in gelijkwaardigheid en wederkerigheid vooropstelt. Wij hebben een holistische mensvisie. Daarbij kijken we vooral naar de ontwikkelingsmogelijkheden van ieder mens.

Hoofdstraat 22 3972 LA, Driebergen Bekijk op de kaart
Bezoek de website van Stichting De Wederkerigheid
Bellen naar
0343 410273
Logo Stichting De Wederkerigheid