Stichting Omgangshuis Zeist

Soort organisatie: Jeugdbescherming , Relatie- en gezinstherapeuten
Meer informatie

Stichting Omgangshuis Zeist biedt een oplossing aan iedereen die bij een echtscheiding een goede en veilige plek zoekt voor de omgang met de kinderen. Het omgangshuis is opgezet als een neutrale en veilige plaats waar het kind de niet-verzorgende ouder kan ontmoeten zonder dat de ouders elkaar tegen hoeven te komen.

Ook als ouders uit elkaar gaan heeft een kind recht op contact met allebei zijn of haar ouders. Eén op de drie huwelijken strandt. Een goede bezoekregeling is dan vaak een probleem. Het omgangshuis kan dan een oplossing bieden. Het omgangshuis kan de angst wegnemen voor (verwacht of vermeend) ongewenst gedrag van de andere ouder.

Langdurige problemen kunnen voorkomen worden door vroegtijdig voor Stichting Omgangshuis Zeist te kiezen, dit kan ook al vóórdat ouders naar een advocaat, mediator of rechter gaan, of gewoon samen besluiten elk een eigen weg te gaan. Stichting Omgangshuis Zeist maakt het mogelijk dat de niet-verzorgende ouder het kind na de scheiding op een goede en veilige plek kan blijven ontmoeten. Er is altijd toezicht aanwezig. De gemeente Zeist financiert het Omgangshuis, daardoor hebben inwoners van deze gemeente voorrang bij inschrijving.

De Clomp 1904 3704 KS, Zeist Bekijk op de kaart
Bezoek de website van Stichting Omgangshuis Zeist
Bellen naar
030 227 16 53
Logo Stichting Omgangshuis Zeist