Warande Bovenwegen

Soort organisatie: Verzorgings-en verpleeghuizen
Meer informatie

Warande Bovenwegen is een wooncentrum dat prettig wonen en persoonsgerichte zorg biedt aan mensen met lichamelijke problemen.

Bovenwegen biedt u de volgende mogelijkheden: wonen met zorg (langdurig verblijf), tijdelijk verblijf, geriatrische revalidatie en een observatie- en diagnoseafdeling. Daarnaast heeft Bovenwegen nog de afdeling Eva Mees, een afdeling op antroposofische grondslag.

Bovenwegen is gevestigd met meerdere Warande vestigingen op de groene en bosrijke ‘Buitenplaats Heerewegen’. In Bovenwegen heeft u een eigen kamer. Uw kamer is standaard voorzien van een bed, nachtkastje, linnenkast, linnengoed en gordijnen. Het zorgteam biedt u de zorg die u nodig heeft zoveel mogelijk op het moment dat u dit wilt. Naast het zorgteam staat een team deskundigen van het behandelcentrum voor u klaar. Of het nu gaat om eten en drinken, beweging, spraak of hoe u zich voelt. Zij zijn gespecialiseerd in alle zaken die komen kijken bij het ouder worden.

In Brasserie de Hoffelijkheid kunt u, samen met uw gasten, genieten van een hapje, drankje of een warme maaltijd. Ook is er wekelijks in de Brasserie een themadiner. Een bezoek aan de kapper kan op woensdagen. Op de Buitenplaats Heerewegen zijn diverse wandelroutes. Zodra het weer het toelaat, kunt u lekker buiten op het terras zitten.

Dagelijks zijn er diverse activiteiten op de afdelingen. U kunt uiteraard ook deelnemen aan centrale activiteiten. Deze activiteiten zijn onder andere gericht op creativiteit, bewegen en muziek.

Heideweg 2 3708 AT, Zeist Bekijk op de kaart
Bezoek de website van Warande Bovenwegen
Bellen naar
030 6938058