Warande Heerewegen

Soort organisatie: Verzorgings-en verpleeghuizen
Meer informatie

Heerewegen is een wooncentrum dat prettig wonen en persoonsgerichte zorg (verpleeghuis zorg) biedt aan mensen met geheugenproblemen.

Heerewegen biedt u de volgende mogelijkheden: wonen met zorg (langdurig verblijf), tijdelijk verblijf (klik hier voor meer informatie over tijdelijk verblijf) en crisiszorg (klik hier voor meer informatie over crisiszorg/crisisopvang). In Heerewegen is ook hospice Heuvelrug gevestigd (klik hier voor de website van hospice Heuvelrug).

Heerewegen is gevestigd met meerdere Warande vestigingen op de groene en bosrijke ‘Buitenplaats Heerewegen’. In Heerewegen heeft u een eigen kamer met badkamer. Uw kamer is standaard voorzien van (vinyl-)vloerbedekking, basisverlichting, een tv-aansluiting, een hang-legkast inclusief handdoeken, gordijnrails, overgordijnen en een hoog/laagbed inclusief matras, bedlinnen en dekens. Het zorgteam biedt u de zorg die u nodig heeft zoveel als mogelijk op het moment dat u dit wilt. Naast het zorgteam staat een team deskundigen van het behandelcentrum voor u klaar. Of het nu gaat om eten en drinken, beweging, spraak of hoe u zich voelt. Zij zijn gespecialiseerd in alle zaken die komen kijken bij het ouder worden.

In het restaurant op de begane grond kunt u, samen met uw gasten, genieten van een hapje en een drankje. Een bezoek aan de kapper kan ook op de begane grond bij de kapsalon. Op dinsdag, woensdag en donderdag zijn er kappers aanwezig. Op de Buitenplaats Heerewegen zijn diverse wandelroutes. Zodra het weer het toelaat, kunt u lekker buiten op het terras zitten.

Dagelijks zijn er diverse activiteiten op de afdelingen. U kunt uiteraard ook deelnemen aan centrale activiteiten. Deze activiteiten zijn onder andere gericht op creativiteit, bewegen en muziek.

Arnhemse Bovenweg 80 3708 AH, Zeist Bekijk op de kaart
Bezoek de website van Warande Heerewegen
Bellen naar
06-42101639