Ouderavond: ‘In gesprek’ op woensdag 5 juni in Zeist

We nodigen je van harte uit voor de ouderavond ‘In gesprek’. Een interactieve ouderavond over het in contact blijven met je kind(eren), ook als ze even niet zo lekker in hun vel zitten. Met behulp van acteurs die herkenbare situaties spelen en bespreken. De avond wordt georganiseerd door de gemeente Zeist in samenwerking met de GGDrU.   

  • Woensdag 5 juni, 19:30 – 21:30 uur
  • Theater De Klinker (Markt 1, Zeist)
  • Voor ouders en mede-opvoeders van alle VO-leerlingen  

Meld je nu aan

Meld je snel aan, want vol = vol!  

Praten met tieners kan uitdagend zijn. Hoe blijft u in contact met uw kind als die alleen met zichzelf bezig is? Zich heel onzeker voelt of zich eenzaam voelt en in zijn of haar schulp kruipt? Of u ziet dat uw kind erg veel stress ervaart door bijvoorbeeld een hoog ervaren prestatiedruk. U wilt graag dat uw kind zélf bedenkt wat helpt en hier zelf mee om leert gaan. Maar hoe kunt u hier als ouder bij ondersteunen? Maatschappelijk theater ‘In Gesprek’ biedt aanknopingspunten voor actief in gesprek zijn met uw kind en uw kind aan het denken zetten.

Ouders en mede-opvoeders van leerlingen in álle leerjaren van de middelbare school zijn op deze ouderavond van harte welkom. Naast deze ouderavond voor de hele gemeente bieden ook een groot aantal voortgezet onderwijs scholen in Zeist gedurende het jaar een ouderavond aan met dit thema. Zoals faalangst, prestatiedruk, ruzie thuis en buiten de groep vallen.