Vrijwilligerswerk

Team zorgprofessionals

In de gemeente Zeist zijn veel vrijwilligers actief. Zij zetten zich vrijwillig in voor een ander of een organisatie. Zo verzorgen zij bijvoorbeeld maatjesprojecten, praktische hulp, vervoer of bieden een luisterend oor. Ook maken vrijwilligers de kringloopwinkels en vele gezellige activiteiten mogelijk.

Op zoek naar een vrijwilliger?
Bent u op zoek naar een vrijwilliger voor uzelf of iemand in uw omgeving? Op de website van de Vrijwilligerscentrale Zeist vindt u meer informatie over waar u de juiste hulp of vrijwilligers kunt vinden.  

Vrijwilligerswerk doen
Wilt u ook graag iets doen in uw omgeving en u inzetten voor uw medemens? Denk dan eens aan vrijwilligerswerk. Vrijwilligerswerk is niet alleen een kans om anderen te helpen, maar ook een manier om nieuwe mensen te ontmoeten, vaardigheden te ontwikkelen en een gevoel van voldoening te ervaren. Ontdek de waarde van vrijwilligerswerk en de impact die het kan hebben op uzelf en uw omgeving. Lees hier de ervaring van Valentijn, vrijwilliger via Naburen. 

Benieuwd wat voor soort vrijwilligerswerk u allemaal kunt doen in de gemeente Zeist? 
Vrijwilligerscentrale Zeist is hét aanspreekpunt voor vrijwilligers in Zeist. Aarzel niet om contact op te nemen of een kijkje te nemen op hun website. In de vacaturebank vindt u een ruim aanbod aan vacatures van maatschappelijke organisaties in Zeist en omgeving. Weet u nog niet precies wat u wilt doen of wat bij u past? Ook dan helpt de Vrijwilligerscentrale u verder. Doe de online test of vraag een persoonlijk gesprek aan. 

Netwerk Informele Ondersteuning Zeist
Bent u zelf werkzaam bij een vrijwilligersorganisatie of vrijwilligersinitiatief in Zeist en wilt u meer samenwerken met andere vrijwilligers(organisaties)? Ontdek de mogelijkheden via het Netwerk Informele Ondersteuning Zeist  (NIOZeist).