Zingevingsbijeenkomst senioren - Wijsheid

Team zorgprofessionals
Van:
vr. 6 oktober
10:00 uur
Tot:
vr. 6 oktober
12:00 uur

De Clomp 33-02, Zeist

Op zoek naar een goed gesprek?
Het liefst met mensen die net als u veel levenservaring hebben? Begrijpelijk. Er gebeurt zoveel in de wereld en bij het ouder worden. Het kan fijn zijn daar met anderen over te spreken. Maandelijks zal er een bijeenkomst zijn waarin een rustige en vertrouwde plek wordt geboden om ervaring, vragen, gevoelens en vergaarde levenswijsheid met leeftijdsgenoten te kunnen delen.

Van harte welkom!
Wijkinloophuis Zeist West organiseert in samenwerking met het Centrum voor Levensvragen zingevingsbijeenkomsten voor senioren onder het motto ‘nooit te oud om te groeien’. De bijeenkomsten zijn kosteloos. U bent van harte welkom om langs te komen! Aanmelden is niet nodig.

Marcella van Daatselaar, geestelijk verzorger en betrokken bij het Centrum voor Levensvragen, zal het thema tijdens de bijeenkomsten inleiden. Vervolgens zal in kleine groepen het gesprek plaatsvinden, waarbij er dieper op het onderwerp ingegaan kan worden.

Data en thema ́s

  • 14 juli – de waarde van de ouderdom
  • 18 augustus – inspiratie
  • 8 september – trouw en vertrouwen
  • 6 oktober – wijsheid
  • 17 november – verlies en rouw
  • 15 december – vasthouden en loslaten.

Tijd en plaats
Vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur in Wijkinloophuis Zeist-West, De Clomp 33-02 (zij-ingang van het Kerkelijk Centrum) in Zeist.

Meer informatie
Neem contact op met Marianne Krijgsman, coördinator wijkinloophuis Zeist West via 06-55 10 35 78 of stuur een e-mail naar: zingevingsgroepzeist@hotmail.com.

De bijeenkomsten zijn mede mogelijk gemaakt door het Oranjefonds en Wijkinloophuis Zeist West.