Huisartsenpost

De huisartsenpost Zeist is onderdeel van Primair Huisartsenposten. De huisartsenpost is gevestigd op het terrein Diakonessenhuis Zeist (avonduren) en bij het Diakonessenhuis Utrecht (’s nachts) . Op het ziekenhuisterrein volgt u de borden huisartsenpost.

Let op

Op de huisartsenpost kunt u terecht met acute, spoedeisende zorgvragen die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag. Vindt u het lastig om te bepalen of uw hulpvraag kan wachten? Er zijn enkele betrouwbare digitale hulpmiddelen ontwikkeld die u wellicht op weg kunnen helpen.

Op de website www.thuisarts.nl vindt u veel informatie over gezondheid en ziekten. U kunt deze informatie gebruiken om klachten zelf aan te pakken of om te bepalen of u contact moet opnemen met de huisarts. Thuisarts.nl is een initiatief van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) en gebaseerd op reguliere geneeskundige wetenschap.

‘Moet ik naar de dokter’ is een medische app die u helpt te bepalen of en wanneer u contact op moet nemen met de huisarts of de huisartsenpost. De app geeft aan wat u zelf kunt doen om klachten te verlichten en in welke gevallen u beter toch contact kunt opnemen met de huisarts.

De huisartsenpost is er uitsluitend voor spoedzorg buiten kantoortijden en alleen te bezoeken na telefonische afspraak. Wij kunnen u sneller helpen als u de volgende gegevens bij de hand heeft:

  • uw zorgpas
  • de naam van uw huisarts
  • uw medicijngebruik

Telefoonnummer

088 – 130 96 10

Bereikbaar

De huisartsenpost is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 17.00 tot 08.00 uur de volgende morgen. In het weekend en op feestdagen is er een 24-uursdienst. Op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur kunt u terecht bij uw eigen huisarts.

 

Wilt u onze enquête invullen? Ja, naar enquête