Gezonde leefstijl jeugd - Mentaal welbevinden

Jeugd- en jongerenwerk

MeanderOmnium biedt veel soorten activiteiten en begeleiding voor jeugd en jongeren.  

Centrum Jeugd & Gezin (CJG)

Kijk op de website van het CJG voor informatie over de psychische gezondheid van kinderen. 

Meidenwerk

Meiden die wat aanmoediging kunnen gebruiken of iemand kunnen gebruiken die een tijdje met hen meedenkt en meedoet kunnen terecht bij het &U Meidenproject. Ook zijn er meidengroepen: lekker kletsen, chillen en leuke dingen doen. 

Meidenproject en meidengroepen

Join Us

Join us Zeist organiseert om de week op donderdag van 19.00 uur tot 22.00 uur een gezellige avond bij Wijkservicepunt Noord (Johan van Oldenbarneveltlaan 103, Zeist) voor jongeren van 18-25 jaar. 

Kunstenhuis Idea

Kunst prikkelt, daagt uit en creëert nieuwe inzichten. Kunst verbindt en stelt vragen, zonder oordeel. Het Kunstenhuis Idea biedt cursussen en projecten voor mensen (jong en oud) in kwetsbare situaties of die moeite hebben om bij het ‘gewone’ aanbod aan te sluiten. 

  • Zo is er bijvoorbeeld het Kunstatelier voor kinderen van 9 tot 13 jaar. 
  • KunstExpress is een maatjesproject van het KunstenHuis voor kinderen tussen de 9 en 13 jaar die geen geld hebben voor kunsteducatie buiten school en/of lastig mee kunnen doen met reguliere cursussen, bijvoorbeeld een rugzakje. Deze kinderen hebben een passie voor creatieve activiteiten en behoefte aan een maatje die hen daarbij helpt.

Launch your Future

Launch Your Future is een creatief project voor jongeren tussen de 15 en 30 jaar. Wie meedoet vergroot zijn/haar kansen, leert nieuwe (creatieve) vaardigheden en deze inzetten, leert allemaal leuke nieuwe mensen kennen en doet werkervaring op. Er wordt ook een kookgroep gestart.