Kernpartners

Huisartsen

Huisartsen Coöperatie Zeist is per 1 januari 2018 opgegaan in Unicum Huisartsenzorg Zuidoost-Utrecht. Door de regionale samenwerking zijn de huisartsen  in staat om u de beste huisartsenzorg te kunnen bieden in een vertrouwde omgeving. Doordat  administratieve en organisatorische taken uit handen genomen zijn kunnen zij meer tijd besteden aan de directe zorg voor patiënten. Ook biedt de onderlinge samenwerking kans kennis en krachten te bundelen op gezamenlijke onderwerpen.

Naar overzicht zorgverleners

Apotheken

In Zeist zijn diverse apotheken gevestigd, verspreid over de gemeente. Er is er altijd een in de buurt. Bij de apotheek kunt u uiteraard terecht om uw medicijnen op recept af te halen. Uw apotheek biedt echter meer: advies over medicatiegebruik en combinaties van medicijnen, bijwerkingen, zelfzorgmiddelen, etc.

Naar overzicht zorgverleners

Thuiszorg

Vitras en Buurtzorg leveren persoonlijke verzorging en gespecialiseerde verpleging thuis als u ernstig ziek bent, na een ziekenhuisopname of als u zelfstandig wilt blijven wonen, maar wel hulp nodig heeft bij uw zelfzorg. Beide organisaties werken met ervaren en deskundige verpleegkundigen en verzorgenden. Zij werken in kleine, persoonlijke teams dicht bij u in de buurt. Ze hebben veel contact met huisartsen, ziekenhuizen en andere zorgverleners in de buurt. Zij weten daardoor goed de weg in uw wijk en kunnen u adviseren en verwijzen als dat nodig is.

Naar overzicht zorgverleners

GGZ

Indigo Midden-Nederland biedt psychische ondersteuning, direct en dichtbij. Dat doet ze door het verzorgen van voorlichting, zelfhulp en begeleiding en behandeling bij diverse klachten en problemen. Ook biedt Indigo online hulp (e-health).

Naar overzicht zorgverleners

Wilt u onze enquête invullen? Ja, naar enquête