'Even voor Zeven' op Slotstad RTV

12 mei 2024

Kent u ‘Even voor Zeven’ al? Dit is het TV-programma van de Algemene Seniorenvereniging Zeist (ASZ). In het programma staan activiteiten, interviews, gesprekken en tips centraal voor een actief leven. Het programma wordt per dag twee keer uitgezonden op Slotstad RTV, om 06:45 uur en om 18:45 uur.

In gesprek met Brenda Ott
Voor de uitzending van juni gaat de ASZ in gesprek met Brenda Ott, huisarts en kaderarts ouderengeneeskunde in Zeist. Binnen haar werk focust Brenda op omgaan met veroudering en anticiperen op zorg rond het levenseinde. In de nieuwe aflevering van 'Even voor Zeven' vertelt zij over het nut van beweging bij ouderen. Ook hoort u de ervaring van een oudere die aan een valpreventie-project meedoet. Dit is een persoonlijk programma aan huis, waarmee u de kans om te vallen verkleint en goed in balans blijft. Zo kunt u uw dagelijkse activiteiten met vertrouwen tegemoet zien.

Uitzending bekijken
De uitzending van 'Even voor Zeven' wordt de hele maand juni uitgezonden. Slotstad RTV is op de TV te zien op de volgende kanalen:

  • Ziggo: kanaal 45
  • KPN: kanaal 1466
  • T-Mobile: kanaal 848.

Het programma wordt mogelijk gemaakt door Slotstad RTV en Stimuleringsfonds Zorg en Welzijn Zeist (SOZW). Eerdere afleveringen van ‘Even voor Zeven’ kunt u terugkijken op de website van de ASZ.

'Even voor Zeven' op Slotstad RTV