Liesbeth's ervaring als vrijwilliger in Zeist

20 mei 2024

Liesbeth is vrijwilliger bij Natuurvriendenhuis Koos Vorrink in Lage Vuursche. Het huis ligt midden in het bos en is een eenvoudig en ongedwongen zelfzorghotel. Het huis wordt door vrijwilligers gerund.

Huiswacht
Liesbeth werkt als huiswacht bij het Koos Vorrinkhuis. “Een huiswacht is het eerste aanspreekpunt voor gasten die in het huis komen logeren. Je doet de boekingen, neemt de telefoon aan, ontvangt gasten en beantwoordt vragen.” Daarnaast is Liesbeth lid van het dagelijkse bestuur en het eerste aanspreekpunt voor andere vrijwilligers. “Ik vind het leuk dat je met zoveel verschillende mensen contact hebt die je een leuk verblijf kunt aanbieden. De plek is natuurlijk ook prachtig. Als ik naar buiten kijk, zie ik alleen maar groen” 

Ook organiseert het Koos Vorrinkhuis verschillende activiteiten. Bijvoorbeeld een wandelvierdaagse en muzikale activiteiten. “We zoeken nog vrijwilligers die het leuk vinden om andere activiteiten te organiseren en dit uit te zoeken”, vertelt Liesbeth. Heeft u interesse of bent u benieuwd naar het hele verhaal van Liesbeth? Lees hier verder.

Vrijwilligerswerk in Zeist
Wilt u meer weten over vrijwilligerswerk? Neem dan een kijkje op onze pagina over vrijwilligerswerk. Hier leest u meer over wat vrijwilligerswerk inhoudt en waar u terecht kunt met vragen.

Liesbeth's ervaring als vrijwilliger in Zeist