Ontmoetingsgroep mantelzorg en dementie

29 januari 2024

Als uw partner of familielid te maken krijgt met dementie heeft dit ook een grote impact op uw eigen leven. Als mantelzorger komt er namelijk veel op u af. Denk aan extra zorg en begeleiding, het regelen van hulp en het nemen van beslissingen. Dit kan best ingewikkeld zijn. Ontmoetingscentrum Zeist en het Steunpunt Mantelzorg West organiseren daarom elke eerste woensdag van de maand de Ontmoetingsgroep mantelzorg en dementie.

Tips en ervaringen delen
De Ontmoetingsgroep mantelzorg en dementie is speciaal gericht op mensen die de taak van mantelzorger vervullen. Deelname aan de ontmoetingsgroep biedt gerichte informatie en tips en het delen van ervaringen met anderen die een vergelijkbaar proces doormaken. Bij de bijeenkomsten is een ervaren begeleider aanwezig. Elke bijeenkomst staat in het teken van een ander thema. Heeft u vervangende hulp nodig voor uw naaste? Dan kijkt het Ontmoetingscentrum Zeist samen met u naar de mogelijkheden.

Informatie en aanmelden
De Ontmoetingsgroep mantelzorg en dementie is elke eerste woensdag van de maand van 10:00 uur tot 11:30 uur. Kijk bij onze activiteiten voor de data van de bijeenkomsten. Aanmelden voor de bijeenkomsten is vereist en kan via info@mantelzorgzeist.nl of via 030-6925319. Na aanmelding kunt u gratis aan alle bijeenkomsten deelnemen. Het is ook mogelijk om af en toe of eenmalig deel te nemen. 

Ontmoetingsgroep mantelzorg en dementie