Oranjeburcht B.V.

Soort organisatie: Belangenorganisaties , Financiële ondersteuning
Meer informatie

Bij Oranjeburcht begrijpen wij dat u zelfstandig wil blijven wonen, leuke dingen wil blijven doen, zoals familie, kinderen, kleinkinderen en vrienden thuis ontvangen, en zelf de regie wil blijven houden over uw leven in een woning die bij uw levensfase past. Vooral doen! Maar twijfelt u wel eens of u wel in uw bestaande woning kunt blijven wonen?

Naarmate de leeftijd vordert, stelt u andere eisen aan uw woonomgeving. U wilt bijvoorbeeld gelijkvloers gaan wonen, omdat traplopen te veel wordt of niet meer lukt. U heeft hulp nodig bij het onderhoud van uw woning, zoals schoonmaak en klussen in huis. En dan ook nog de tuin, hoe blijft deze netjes? Hoe gaat u dit oplossen? Blijft u in uw huis wonen of kiest u toch liever voor een seniorenappartement? En geeft u hiermee uw thuis door aan de volgende generatie. Maar hoe en waar vindt u de juiste woning? Zoveel vragen, waar begint u, wat is de beste beslissing voor u?

Precies daarom is Oranjeburcht er voor u. Wij zijn een vraaggestuurde organisatie voor senioren op het gebied van welzijn & wonen en helpen u graag. Dat doen we door met u mee te kijken of u in uw eigen huis kunt blijven wonen en zo ja, welke eventuele aanpassingen nodig zijn om uw woning levensloopbestendig te maken. De aanpassingen regelen we voor u. Ook helpen we u graag met het onderhoud van uw huis, het opruimen, thuiszorg en meer. Dit doen wij met partners uit uw eigen regio.
Het kan zijn dat het toch beter voor u is om naar een passende, nieuwe woning uit te kijken. Dan ontzorgen we u met alle zaken die bij verhuizen komen kijken. Per regio weten we welke woonopties er voor senioren zijn. Wij nemen u bij de hand en ontzorgen u.

Utrechtseweg 9 3704HA, Zeist Bekijk op de kaart
Bezoek de website van Oranjeburcht B.V.
Bellen naar
0302083002
Logo Oranjeburcht B.V.