Online ouderbijeenkomst: Steun en inzicht bij scheiding (vervolg)

Online ouderbijeenkomst: Steun en inzicht bij scheiding (vervolg)
Van:
wo. 15 mei
09:30 uur
Tot:
wo. 15 mei
11:00 uur

Online

Een scheiding is nooit leuk. Maar als er kinderen in het spel zijn, wordt het een stuk ingewikkelder. U wilt als ouder natuurlijk alleen maar het beste voor uw kind. Ouders die gescheiden zijn, of gaan scheiden kunnen gratis deelnemen aan online bijeenkomsten. Hier wordt besproken hoe kinderen een scheiding beleven, en wat u kunt doen om steun te bieden.

Er zijn drie verschillende bijeenkomsten, die los van elkaar te volgen zijn. Deelname aan de online bijeenkomsten is gratis en anoniem.

  • De ‘basis’ en ‘vervolg’ bijeenkomsten gaan over wat een scheiding betekent voor een kind en welke gevoelens erbij komen kijken. Er wordt besproken hoe u als ouder een stabiele basis kunt bieden voor uw kinderen in deze turbulente periode.
  • De derde bijeenkomst, ‘steun voor je kind,’ gaat over wat een kind nodig heeft om veilig te kunnen opgroeien. U krijgt inzicht in hoe u uw kind kunt steunen en een gevoel van veiligheid kunt geven.

De tijden zijn van 19:30 -21:00 uur in de avond of van 9:30-11:00 in de ochtend. Kijk hier voor alle data en tijden. Op www.ouderbijeenkomsten.nl kunt u zich aanmelden en meer informatie vinden.